Vergaderen

Vergaderen op de werkvloer kan behoorlijk saai en slaapverwekkend zijn. Terwijl collega’s aan het woord zijn, verslapt al snel de aandacht en is er van effectief knopen doorhakken gen sprake meer. Het vertroebelt de sfeer op de werkvloer en collega’s hebben het gevoel niet meer terug te kunnen komen op gemaakte afspraken.
Daarom is het zinvol om af en toe goed om letterlijk uit de werksfeer te stappen en die werkvloer letterlijk naar buiten te brengen.

Onze pittoreske en sfeervolle accommodatie biedt de ideale ruimte voor een informele vergadering aan de keukentafel, of een ‘hutje op de hei’ sessie. De gezellige eetkamer met open haard is geschikt voor vergadersessies tot 16 personen.
In het huis kunnen verschillende vergadersessies afzonderlijk van elkaar plaatsvinden. Indien gewenst kan Eveline daar als observator en begeleider aanschuiven.

Liever vergaderen in de frisse lucht? Eveline kan jullie begeleiden op een wandeling door de Ardeense bossen terwijl jullie met elkaar vergaderen. Ook verschillende ‘hot items’ kunnen worden uitgewerkt tijdens een ‘kruispuntsessie’ in het bos.  

De koffie, thee, water en wat versnaperingen staan klaar.