Activiteiten

Hieronder vind je een greep uit de mogelijke activiteiten die je tijdens je teambuilding of leiderschapsontwikkeling kunt boeken.

Battlefield tour
Is het team toe aan nieuwe kennis opsnuiven of een parallel met voorbeelden van teamgevoel uit de geschiedenis? Ga dan met Bob mee op battle tour! Als ervaren gids laat hij bijzondere plekken zien met de bijbehorende verhalen uit de Slag om de Ardennen (W.O.II). Gedetailleerde, persoonlijke verhalen ondersteund door foto’s, die een helder en goed invoelbaar beeld schetsen van de indrukwekkende gebeurtenissen rond kerstmis 1944.

Schapen drijven
Gaat het over samenwerking in het team, de leiderschapsrol, of heeft het team juist behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dan is schapen drijven bij uitstek een geschikte activiteit. Onder begeleiding van de Vlaamse schapenherder Guy, leert het team niet alleen over kudde- en ander gedrag van schapen en de begeleidende honden, maar gaat het team ook zelf aan de slag met gerichte opdrachten, zoals bijvoorbeeld een slalom met de kudde langs een rij bomen maken of een aantal schapen in een hok zetten. Men kan elkaar aansturen, begeleiden, er moet worden samengewerkt en de schapen laten zelf zien wie van nature een leider is. Dit alles gedurende een dagdeel buiten in de wei met een schitterend uitzicht over de heuvels en de velden.

TRE
Hebben de teamleden vooral behoefte aan ontstressen en ontspanning na een hectische periode? Dan kan een TRE-sessie uitstekend op het menu staan. TRE staat voor Tension Release Exercises en bestaat uit een aantal eenvoudige fysieke oefeningen die het zenuwstelsel triggeren om diep opgeslagen stress los te laten. Eveline is erkend TRE-provider en zal de groep kennis laten maken met deze krachtige manier van ontspanning en loslaten. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan een sessie.

Kruispuntsessie
Moeten er knopen doorgehakt worden in het team, liggen er moeilijke beslissingen in het verschiet en wil je iedereen aan boord hebben bij de richting die gekozen moet gaan worden? Ga dan met Eveline mee het bos in voor een kruispuntsessie. Op een kruising in het bos gaan teamleden individueel én als groep ervaren welke beslissing het beste past of op welke manier zij zich thuis kunnen voelen in de voor hen al uitgezette richting. Een krachtig bindend middel met de blik op de toekomst.

Outdoor
Gaat het vooral om de uitdaging en de saamhorigheid en steun van de teamleden voor elkaar, dan is een outdooractiviteit het meest aangewezen. Er is van alles mogelijk, van boogschieten tot abseilen en van raften tot MTB-en. Activiteiten met een hoog thrill-gehalte of juist gematigd en gezellig, in de Ardennen is heel veel mogelijk en Eveline denkt graag mee bij het zoeken van de juiste activiteit voor het team.